De wijkbeheerder staat voor je klaar

Dat is top! Een buurt of wijk waarin alles netjes en opgeruimd, schoon, heel en veilig is. Zo’n fijne wijk maak je samen en daarom helpen wij erbij. De huismeesters die vroeger vooral aanspreekpunt waren voor de huurders in de flatgebouwen zijn tegenwoordig echte wijkbeheerders. Ze kennen de wijken als geen ander en helpen je als dat nodig is. Ze fiksen en voorkomen onveilige situaties en stimuleren beter contact tussen buren. Zij zijn de oren en ogen van de wijk.
Jeffrey: “Ik ben graag jouw vaste aanspreekpunt en geef advies waar ik kan. Als ik zelf niet kan helpen, dan verwijs ik je door naar iemand die dat wel kan, bijvoorbeeld bij de gemeente.
Wijkbeheer
Daar werken we als team wijkbeheer nauw mee samen. Als wijkbeheerders zijn we natuurlijk nergens zonder samenwerking met onze bewoners. We zijn altijd op zoek naar actieve huurders die met ons mee willen doen. Dus als je het leuk vindt om af en toe met ons de handen uit de mouwen te steken, dan kunt je dit melden bij mijn collega’s van Team Wonen via telefoonnummer (0181) 25 20 99.”